Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBREŽJE

Slovenci na granici netom prije dolaska izbjeglica otkrili eksploziv u autu

granica
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
19.10.2015.
u 09:03

Večer piše da je, prema njihovim informacijama, vozač iz BiH

Na međunarodnom graničnom prijelazu Obrežje, nekoliko minuta prije dolaska šest autobusa s 300 izbjeglica iz Hrvatske, slovenski su policajci jučer zaustavili vozača osobnog automobila koji je u njemu prevozio eksploziv, javlja slovenska Večer.

Slovenski su policajci informacije dobili od stranih sigurnosnih organa. Prema policijskim podacima otkriće nema nikakve veze s dolaskom izbjeglica.

Večer piše da je, prema njihovim informacijama, vozač iz BiH. Priveden je, a automobil je uklonjen s graničnog prijelaza.

>> Slovenija podigla žičanu ogradu. Više od 1500 izbjeglica čeka prelazak granice. GP Trnovec zatvoren za promet

Komentara 8

DA
dangebandi
09:53 19.10.2015.

Nema veze s izbjeglicama, to je musliman iz bih

NA
navijeke
09:23 19.10.2015.

I tako, zahvaljujući dalekovidnosti premijera, Hrvatska postaje cijelogodišnja/višegodišnja turistička destinacija, turistički hot-spot. Uz dva uvjeta: 1) o vlastitom trošku 2) samo za migrante.

Avatar d-ano
d-ano
10:20 19.10.2015.

dobar trik,,,,sad bi nasi trebali nac nesto slicno na srpskoj granici,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije