Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U SLOVENIJI

Slovenci: Migranata je više jer smo uklonili dio žice. MUP: To nije razlog

21.08.2022.
u 22:39

Kao jedan od posljednjih slučajeva tamošnji mediji navode primjer u kojem su slovenski policajci kod skretanja za Rakitovec, malog slovenskog mjesta nedaleko od graničnog prijelaza za pogranični promet Rakitovec/ Slum na Ćićariji, samo desetak kilometara udaljenog od Buzeta, zaustavili osobni automobil u kojem je državljanin Bosne i Hercegovine prevozio osam ilegalaca, državljana Turske. Kod Sečovlja su, pak, zatekli sedam državljana Indije, od kojih je jedan bio vodič, a na brzoj cesti Bivje - Škofije policajci su zaustavili osobni automobil hrvatskih registarskih oznaka koje je vozio državljanin Kosova, a u vozilu je bilo šest državljana Bangladeša.

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
23:27 21.08.2022.

Odmah vratiti žicu.... inače.. trebala bi se naša policija prošetati malo od Zrinjevca do Tomislavovog trga i ogledati malo tko sjedi na klupicama...

Avatar Cantor
Cantor
23:08 21.08.2022.

Bitno da se našim ljudima naplaćuju astronomske kazne jer su pokušali prenjeti dvije kobasice....

SE
serđo12
23:03 21.08.2022.

Ma sve je to pod kontrolom ! Bolje da odu dalje na bogati zapad nego da ih mi moramo hranit !Konačno neka idu onima koji im pucaju u njihovoj državi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?