Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koliko struja i plin koštaju po Europi

Slovenci imaju 2500 kuna veću plaću od nas, a kWh struje i plina skuplji samo tri i 22 lipe

02.11.2022.
u 08:35

Eurostat je izračunao da su nam u godinu dana računi za struju porasli 4,8 posto, a za plin 10 posto, s tim da je upravo Hrvatska na listi zemalja koje unutar EU imaju najniže cijene plina

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar vila velebita
vila velebita
09:18 02.11.2022.

I što je zanimljivo... Hrvati su neradnici, neki su spojili sada ponedjeljak i utorak, a Slovenci imaju cijeli tjedan fraj!!! Kada im državni praznik padne na nedjelju, prebacuje se na ponedjeljak.... Godišnjeg jednako ili više nego mi!!! Standard im je definitivno bolji, vidi se po voznom parku.... hrpu vikendica na obali su pokupovali!!! Treba priznati - bolji su!!

ZZ
Zvir Zvirek
08:48 02.11.2022.

Gdo zna, zna. Ne veli se bez razloga, "u Vlaja skupa pšenica". A to je vladajuča kasta v Hrvatski.

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
20:51 02.11.2022.

Slovenci imaju 2500 kuna veću plaću od nas, a kWh struje i plina skuplji samo tri i 22 lipe jer Slovenci imaju europsku radnu kulturu a mi Balkanci imamo domoljubnu mutnu naturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?