Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomutnja u deželi

Slovenac zaboravio podići 9,8 milijuna kuna dobitka na lutriji!

'16.03.2012., HRT, Zagreb - Kuglice i bubanj za Loto izvlacenje igara na srecu Hrvatske lutrije, ilustracija. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.09.2014.
u 14:25

Loterija Slovenija u svojoj povijesti ne pamti ovakav slučaj

Slovenska javnost u šoku je jer je ''sretni'' dobitnik izgubio pravo na lutrijski zgoditak od 9,8 milijuna kuna kojeg je zaboravio podići u zakonski predviđenom roku.

Puna tri mjeseca prošlo je od 20. lipnja kada je anonimni igrač osvojio šesticu u popularnom slovenskom 'Lotku'. Nagradni fond čekao ga je sve do jučer, no unatoč brojnim upozorenjima Loterije Slovenije, slavodobitni igrač nije se pojavio i podigao svoje milijune.

Da je riječ o presedanu u povijesti igara na sreću u deželi potvrdila je i sama kompanija. Priopćila je da joj nije poznat razlog koji je vlasnika dobitnog listića uplaćenog u jednoj poslovnici pošte u Ljubljani spriječio da pozamašno podeblja novčanik.

>>Smetlar i otac troje djece osvojio 4.57 milijuna funti na lutriji!

>>Pogledajte kako je Danac sinovima rekao da je osvojio 15 mil. kn

Komentara 4

BU
bubimir55
22:12 27.09.2014.

Nije htio dijeliti pare sa suprugom.

BA
bajo2
20:57 29.09.2014.

udarila ga serija ovih gay parada pa zaboravio.prioritet je prioritet!

LI
liliZG
14:44 26.09.2014.

Izgubio je , zaboravio da je uplatio...''?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije