Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu Omišlja

Slovenac umro od infarkta nakon što je dizao 40 kg teško sidro

hitna na moru
Filip Brala/PIXSELL
02.08.2013.
u 09:59

Slovenac je pretrpioinfarkt dok je na plovilu kod Tenke punta, blizu Omišlja sidro težine oko 40 kilograma podizao na palubu

Slovenac H.B. (1969) preminuo je od posljedica infarkta kojeg je pretrpio dok je sinoć na plovilu kod Tenke punta, blizu Omišlja sidro težine oko 40 kilograma pokušao podići na palubu.

Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru o slučaju je obavijestila slovenska državljanka na čijem je plovilu H.B. doživio infarkt.

Brodom Lučke ispostave Omišalj Slovenac je prebačen do ekipe Hitne medicinske pomoći Rijeka otkud je prebačen u KBC Sušak gdje je nakon dva sata reanimacije preminuo, doznaje se iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

>> Utopio se dok je spašavao djecu iz prevrnutog čamca

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije