Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U centru Buja

Slovenac opljačkao kuću pa prodavao ukradeno

polciija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.10.2013.
u 14:52

U kuću je Slovenac provalio, ondje je i odspavao, a potom je iz kuće ukrao bicikl i druge predmete koje je nudio na prodaju kad ga je "u poslu" zatekla policija

Bujska je policija uhitila i nakon kriminalističkog istraživanja u pritvorsku jedinicu privela 58-godišnjeg Slovenca koji je u subotu ispred trgovačkog centra u Digitronskoj ulici u Bujama prodavao razne predmete kojih se, kako je utvrdila policija, domogao u krađi. Kod muškarca su pronađeni satovi, broševi, razni nakit i drugi predmeti koje je ukrao u petak navečer iz kuće u Ulici Volpija u Bujama.

U kuću je Slovenac provalio, ondje je i odspavao, a potom je ukrao bicikl i druge predmete koje je nudio na prodaju kad ga je "u poslu" zatekla policija. Sve ukradeno vraćeno je 56-godišnjoj vlasnici.

>> Dvojica tinejdžera orobila starca u njegovoj kući

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije