Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava zbog pretjecanja

Slovenac mu prigovorio zbog vožnje, muškarac iz Savudrije ga udario

autocesta
Foto: Boris Scitar/VLM/PIXSELL
06.02.2014.
u 12:22

Nakon nekog vremena Slovenac je u Savudriji primijetio automobil koji ga je pretekao na cesti i prigovorio vozaču zbog vožnje

Umaška je policija, radi narušavanja javnog reda i mira, prekršajno prijavila 28-godišnjaka iz Savudrije koji se potukao s 42 godišnjim Slovencem nakon što su se  prethodno tijekom vožnje  "sreli" na cesti.  U srijedu poslijepodne, oko 15 sati, 42- godišnji Slovenac  kretao se  automobilom Volvo slovenskih oznaka, kroz naselje Bašanija.

U jednom trenutku, velikom ga je brzinom  pretekao Fiat pulskih oznaka. Nakon nekog vremena Slovenac je u Savudriji primijetio automobil koji ga je pretekao na cesti i prigovorio vozaču zbog vožnje, na što ga je ovaj udario glavom u glavu. Protiv muškarca iz Savudrije policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, a oštećenom državljaninu Slovenije ustupljeni su podaci o počinitelju radi eventualne privatne tužbe zbog ozljede.

>> Ovako pretječe vozač D. Bajsa: Preko pune crte oko kamiona

Komentara 2

KA
kafka
13:37 06.02.2014.

Bahati mladac! Moguće je da je možda tim pretjecanjem bio doveo u opasnost svoj i živote drugih sudionika u prometu, te da je zbog toga stariji Slovenac reagirao upozoravajući ga. A ovaj .... . Što je ono Kajin rekao da da u Istri stiže prije pizze?

CH
chemica
14:19 06.02.2014.

Policija nije prijavila i Slovenca? Ma bar nekakvu malu prekršajnu prijavu da mu smjeste, samo zato što su zbog njega morali izlaziti na intervenciju? Ništa? Hm, kao da napredujemo. Postoji nasilnik, a postoji i žrtva. A, kužim. Slovenac se nije branio. Ako se braniš ili braniš drugoga, e tada si fasovao. Kao onaj nesretni ravnatelj koji je branio učiteljicu od nasilnog roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije