Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno posla za policiju

Slovenac jurio 202 kilometra na sat, a 57-godišnjak vozio s 2,26 promila alkohola

policija
Foto: Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL
03.02.2016.
u 12:56

Oko 13 sati na autocesti A3 zaustavljen je 33-godišnji slovenski državljanin koji se svojim BMW-om kretao brzinom od 202 km/h

Puno posla Sisačko-moslavačka policija imala je tijekom jučerašnjeg dana na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac. Prvo je, oko 13 sati,  zaustavljen 33-godišnji slovenski državljanin koji se svojim BMW-om kretao brzinom od 202 km/h. Sat vremena nakon toga u prometnom prekršaju je uhvaćen i 46-godišnji makedonski vozač za upravljačem Audija A7. Obojici su zbog ovih prekršaja izdani obavezni prekršajni nalozi i izrečene novčane kazne od 3000 kuna, uz izricanje mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od mjesec dana. 

Teške posljedice mogla je ostvariti i vožnja pijanog 57-godišnjaka kojeg je u osobnom automobilu požeških registracija na parkiralištu autoceste kod Novske, oko 18,45 sati, zatekla policija. Napuhao je 2,26 promila, a provjerom je utvrđeno da je recidivist, odnosno višestruki počinitelj prometnih prekršaja. Kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu. Uhićen je i do otriježnjenja zadržan u policijskoj postaji te je uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Ključne riječi

Komentara 4

ZL
zlatnirat
15:03 03.02.2016.

Naslov (slovenac) neprirodan za novine u EU kao da su hrvati svi drvene marije iz medugorja i ne cine takve greske koje su individualne i udaraju doticnu osobu po dzepu, sto je svuda normalno, jedino ne u RH ako vam je sef policije kum, stric i slicno.

ON
onle79
15:12 03.02.2016.

Slovenski drzžavljanin. Jel sad ok?

BR
brodludjaka
22:57 03.02.2016.

Imamo dobre ceste, jako dobre aute i to zapravo nije neka posebna brzina. Sve ovisi o tome da li je čovjek za volanom pravi vozač ili ne????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije