Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritvoren

Slovenac autom udario Porečanina, a drugom Slovencu zapalio auto

policija
Foto: Goran Kovačić/VLM
09.12.2013.
u 15:09

U pritvorsku jedinicu PU istarske priveden je 27-godišnjak iz Kopra koji je osumnjičen za pokušaj nanošenja teške ozljede muškarcu iz Poreča

U pritvorsku jedinicu PU istarske priveden je 27-godišnjak iz Kopra koji je osumnjičen za pokušaj nanošenja teške ozljede muškarcu iz Poreča te za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom koje je počinio paležom automobila.

Mladi Slovenac u petak poslijepodne oko 17.15 sati u poslovnom prostoru u Ulici Mate Vlašića u Poreču sjeo je u vozilo Audi A3, slovenskih registarskih oznaka, prvo krenuo prema nazad, a onda naglo prema naprijed i prednjim dijelom automobila udario 34-godišnjaka iz Poreča.

Nakon što je vozilom udario muškarca, udaljio se s mjesta događaja. Zbog zadobivenih ozljeda Porečanin je zatražio liječničku pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Ni dan poslije, u subotu, mladić iz Kopra nije mirovao. Navečer, oko 19.50 sati došao je do stambene zgrade u mjestu Vabriga te je na automobil Renault Espace slovenskih oznaka stavio posudu koju je potom zapalio. Vlasnik vozila, 69-godišnji Slovenac, uspio je zajedno s ostalim stanarima ugasiti vatru, a mladić je za to vrijeme pobjegao.

>>Prometna nesreća kraj mjesta Bašići: Ima ozlijeđenih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije