Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestala Viera Malovikova navodno željela otići s Murtera u Rijeku

Slovakinja ustopirala Zadranku

04.11.2008.
u 15:06

ZADAR – Viera Malovikova, 48-godišnja Slovakinja koja je nestala u petak 31. listopada na Murteru, sljedećeg je dana u prijepodnevnim satima navodno bila u Zadru. Murter je najvjerojatnije napustila tijekom jutra u subotu 1. studenog, a to se da zaključiti iz tvrdnji Zadranke Danice Sušić, koja kaže da je Slovakinja autostopirala te da ju je ona tog dana prevezla od Zadra do benzinske postaje u Murvici.

– Stopirala me kod izlaza iz Zadra. Nije bila našminkana kao na slici, ali prepoznala sam je po karakterističnom osmijehu. Imala je ruku zamotanu u zavoj. Izgledala je dosta dobro i na engleskom mi je rekla da je čak četiri sata stopirala 20 kilometara, odnosno do Zadra. Ni sa mnom se nije puno vozila jer sam ja morala prema Kruševu, a nju sam ostavila u Murvici, odakle je, kako mi je rekla, namjeravala otići u Rijeku – rekla nam je Danica Sušić dodajući kako joj se čini da je Slovakinja bila sretna što je sama napustila Murter.

Policija je o Vieri Malovikovoj zaprimila veći broj dojava sa zadarskog područja. Navodno je viđena u Zadru, Posedarju, te u Starigradu, a podsjetimo, njen nestanak policiji je prijavio njen suprug Lubomir jutro nakon nestanka. Prema njegovoj tvrdnji, otišla je dok je plaćao račun za večeru. Policija ju je potom tražila i na kopnu i na moru.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije