Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koalicijska kriza
Povratak na članak

Slovačka premijerka odstupa ako ratifikacija EFSF-a propadne

Iveta Radicova svjesna je posljedica koje bi mogle proisteći ako članovi koalicijske vlade uskrate podršku mjerama za suzbijanje krize.

Komentari 4

TO
Toni50
19:18 11.10.2011.

,Slovačka premijerka odstupa ako ratifikacija EFSF-a propadne, Id***kija stvar na svejetu ne postoji nego ova politička igra EU sa Grčkom ! Treba li bolji dokaz da BANKE nisu slobodne da EU \"Sanaderi odlučuju ovdje zajedno čoporativno\" ; kojoj propalici čeci če se dati milijaaaarde\" a koje b***le če pustiti da crknu ikao im treba pomoč samo sto tisuča ! Dokaz isto s***e drugo pakovanbje tržišna ekonomija ! Banke su te koje rade svoj posao kao dijeca slobodne a kada zaškripi onda nastupe pametni političari bankari ( NE SUD ne USKOK kao kod nas koji zna šta po tržišnoj a što je po preskupoj cijeni ili kao ovdije zabadava !!!!

VL
OB
-obrisani-
10:08 12.10.2011.

a zasto onda nije i odstupila, pa jucer su izglasali das e ne slazeju sa time-ili ce glasovat tako dugo dok nece izglasat hhihihihihihi

VL
OB
-obrisani-
10:10 12.10.2011.

jucer su ona tri seronja iz eu odobrila grckoj novu transu od 8 milijardi eura a nijemci im jucer otpisali 21% duga od 368 milijardi hihihhihihihihi-grci bi bili najveci idoti na svijetu da sparaju-kad im eu silom gura milijarde hihihhihi-isplatise biti komunisti ko u grckoj hihhihihihih

VL
OB
-obrisani-
10:14 12.10.2011.

dobro da nije rekla: ako necu vise zivjeti onda cu umrijeti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.