Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Slovaci, Ukrajinci i Turci poručili vladajućima – vratite se na pravi put

Ukrajinski birači napravili su gotovo nevjerojatan korak – oni su u prvom krugu najviše povjerenja dali komičaru koji u satiričnoj TV seriji „Sluga naroda“ igra učitelja koji je postao predsjednik.

Komentari 6

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
23:55 02.04.2019.

"...a pitanje je trenutka kada će i druge zemlje srednje i istočne Europe zahvatiti val nezadovoljstva uglavnom desno usmjerenim strankama na vlasti" Znači, ispada da je narod gladan lijevo-liberalne vlasti koja će široko otvoriti vrata muslimanima da još jače nahrupe u Europu? Ma dajte, molim vas....

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
00:01 03.04.2019.

"Liberalnu" Čaputovu je podržala liberalno-konzervativna najjača oporbena stranka u Slovačkoj. Pobijedila je kandidata iza kojeg je stao slovački korumpirani SDP. Slovaci ljevičarske vlasti krive za ubojstvo novinara koji je radio za 500€ i živio u jadnoj potleušici. Koliko novinara uu Hrvatskoj ima plaću od 500€? Mislim da nema takvog. Mediji se uhvatili toga što Čaputova podržava LGBT populaciju i nije za zabranu pobačaja, a većina demokršćanskih stranaka na zapadu ima slična stajališta po tom pitanju i jasno je zakonima sve to uređeno u većini država EU. Desničarski AFD u Njemačkoj vodi lezbijka Alice Weidel, a i u Hrvatskoj LGBT-ovci imaju velika prava i stvarno je smiješno kako nam mediji prodaju maglu o ovoj Čaputovoj i misle kako su hrvatski birači povodljivi, pa stalno naglašavaju kako su Slovaci izabrali "liberalnu predsjednicu koja podržava LGBT populaciju". Svaka država je svijet za sebe i ljudi glasuju prema vlastitom nahođenju i savjesti ma koliko se vi mediji trudili to promijeniti.

VL
DU
Deleted user
08:36 03.04.2019.

I u nas svako mora doći do grandioznih političkih promjena od kojih će se zatresti i temelji EU-a - Maras Gogo treba postati predsjednik RH, Pernar Ivek predsjednik Vlade, a Bulj Mirek predsjednik Sabora. Ako se to dogodi, živjet ćemo kao bubreg u loju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:44 03.04.2019.

hahaha, od kada to ukrajinci ne žele s rusijom?! to žele amerikanci, nitko drugi. 5 mlrd dolara su utrošili u stvaranje klime i financiranja prevrata, da bi preuzeli ukrajinu. amerikanci, a ne ukrajinci, vladaju ukrajinom! nema više nikakve proizvodnje tamo, osim preprodaje i financiranja kreditima. kolko moraš bedast da svoju zemlju dovedeš u situaciju da plin ne kupuje od najpovoljnijeg ponuđača, koji ti usput i donosi 3 mlrd dolara čistog prihoda godišnje od nafte i plina kojeg transportira kroz tvoju zemlju? kolko blesav moraš biti da pretrgaš sve veze industrije sa rusima, svojim glavnim tržištem? kolko velik debil moraš biti da tajne iz zajedničkih projekata proizvodnje raketa s rusima, daš amerikancima, ruskim smrtnim neprijateljima? nek jednom naši mediji budu objektivni, pa naprave reportažu iz ukrajine, očišćenu od bilo kakvih političkih obojenosti, pa nek lijepo prikažu koje industrije danas u ukrajini više nema niti će ih ikad više biti, a bile su svjetske, a onda nek beknu objektivno i zbog čega. nek vele zašto u poljskoj na crno radi više od 2 mil ukrajinaca, u rusiji 3 milijuna.... nije rusija nikakav bauk nikadn i bila, ali jasno je da ne možeš uživati povlastice na ruskom tržištu, koristiti najjeftiniji plin na svijetu, konkurirati ruskim poduzećima u rusiji koja plaćaju skuplje plin, a istovremeno biti tuđi igrač, preprodavati zapadnu robu u rusiji.

VL
ZI
zimerman
04:41 05.04.2019.

Političke promijene u Turskoj idu u pozitivnom smjeru a u Slovačkoj u negativnom ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.