Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okomio se na sad

Kadirov zaprijetio jer mu je majka pod sankcijama: 'I dalje ćemo vam lomiti kičmu'

Kadirov
Twitter/Screenshot
01.09.2023.
u 13:35

Potrebno je slomiti ovu američku grozotu, kaže u snimci čečenski vođa Kadirov

Čečenski vođa Ramzan Kadirov objavio je poruku nakon što je njegova majka završila pod američkim sankcijama. I ovoga puta je bio prilično oštar i zaprijetio. Snimku je na Twitteru objavio zamjenik ministra unutarnjih poslova Ukrajine, Anton Geraščenko.

To je namjerno i cinično nepoštivanje svih etičkih normi, rekao je čečenski čelnik na svom Telegram kanalu. "Sada je moja draga majka stavljena na popis. Cijeli svijet zna da se ona bavi samo dobrotvornim aktivnostima", rekao je Kadirov.

VEZANI ČLANCI: 

U videu objavljenom na njegovom Telegram kanalu zatražio je da se njegovoj majci ukinu sankcije.

"Pa, ovo nam samo odvezuje ruke. Ako su SAD same sebi legitimirale takve kriminalne metode, onda si nećemo postavljati nikakva ograničenja. Gruzija, Ukrajina - sve ovo su projekti SAD-a na postsovjetskom prostoru, da ne spominjemo druge sukobe diljem svijeta, pokrenute iz izmišljenih razloga. Ali, ako su američki kriminalci pobjegli bez ikakve štete [za takve zločine] drugdje, to nema šanse s Rusijom", kaže Kadirov u svojoj objavi.

"I dalje ćemo lomiti kičmu ukrajinsko-natovskim bandama. Možemo čak i do Elbe, kao što je svojedobno učinio Visaitov u ratu protiv nacista. State Department se osjeća previše ugodno gurajući ukrajinski narod u smrt i pokrivajući se duginom demokracijom. Potrebno je slomiti ovu američku grozotu", kaže na snimci u suzama.

Video: 'Sve je u redu' - govorio je pokojni Prigožin o svojoj sigurnosti u novoj snimci

 

Komentara 24

SE
Serengeti
19:59 01.09.2023.

Eto koliko su smislene i jake sankcije zapada kada su pod sankcije stavili nečiju mamu 🤣😂

FU
Fusnota
13:48 01.09.2023.

Hahaha. Ljubitelj odojka sa ražnja se žali istovremeno se prijeti!! Ruski psići koji laje.

DJ
DjuroPucar
10:05 10.09.2023.

Tvoji ukri imaju preko 400000 i ne uzimaju ih da ne bi obiteljima placali mirovine, pa ih ukopavaju Rusi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije