Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva u zatvoru

Slomio mu nos u zatvoru u Karlovcu zbog svađe oko obroka

Zatvor
07.04.2013.
u 12:13

Prema riječima zaposlenika karlovačkog zatvora tučnjave poput ove rijetkost su u karlovačkim zatvorskim prostorima.

Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv Zagrepčanina staroga 29 godina nakon što je svom 35-godišnjem sugrađaninu nanio teške tjelesne ozljede. Epilog je to tučnjave koja se dogdila u prostorima Zatvora u Karlovcu. Iz PU karlovačke službeno su potvrdili događaj, naglasivši kako je do sukoba došlo u subotu u poslijepodnevnim satima. Neslužbeno doznajemo da su se dvojica zatvorenika posvađala tijekom podjele objeda.

Nakon svađe, 29-godišnjak je prišao starijem zatvoreniku i šakom ga udario u nos. Prema procjenama zatvorskih čuvara riječje bila o težem ozljeđivanju, zbog čaga je ozlijeđeni zatvorenik odvežen u Opću bolnicu Karlovac. Tamo je zaključeno da je riječ o prijelomu, no drugih poslijedica nije bilo.

Rijetko se tuku

Prema riječima zaposlenika karlovačkog zatvora tučnjave poput ove rijetkost su u karlovačkim zatvorskim prostorima. Većina od njih niti se ne sjeća sličnog slučaja. Ipak svi od reda upozoravaju da je zatvor prekapacitiran, te da zbog toga ne mogu primati na odsluženje dosuđenih zatvorskih kazni nove zatvorenike. Zbog toga neke, manje teške kazne padaju i u zastaru, a počinitelji ostaju nekažnjeni.

>>Troje lakše ozlijeđeno u tučnjavi u kafiću nakon utakmice

>>'Više je nasilja u odgojnim institucijama nego u zatvorima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije