Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA VIDEO

Slomila se kada je vidjela što joj mačka radi kada nema nikoga kod kuće

Foto: Screenshot
21.09.2020.
u 10:05

Da kućnim ljubimcima nije lako kad ostaju sami kod kuće, pokazuje i ova snimka objavljena na TikToku

Alexa, vlasnica mačka Glenna, na TikToku je objavila video na kojem prikazuje zašto kućne ljubimce, u ovom slučaju mačke, ne bismo trebali ostavljati same kod kuće.

Njezina kamera za kućne ljubimce snimila je trenutak kada se vraćala sa zabave na kojoj je bila kod svojih roditelja, a svog je mačka ostavila samog kod kuće.

@glennthebabycat

I thought a ##catcam would help me feel better about leave Glenn at home 😭 ##cats ##catsoftiktok ##fyp ##catswhoyell ##howtoadult ##catlover

♬ original sound - Glenn

Na snimci se vidi kako Glenn strpljivo čeka na prozoru, a kada je prepoznao automobil svoje vlasnice, potrčao je prema ulaznim vratima, počeo ih grepsti i glasno mijaukati.

– Mislila sam da će mi kamera pomoći da se bolje osjećam kada ostavim Glenna samog kod kuće. To mi je slomilo srce. Razmišljamo o tome da nabavimo još jednu mačku kako bi mu pravila društvo – rekla je Alexa.

Ključne riječi

Komentara 4

PI
Piksy
13:30 21.09.2020.

Presladak i pametan..imam i ja macka..zivotinje su divna stvorenja

ZA
zagi101
10:50 21.09.2020.

mačak se samo obradovao vlasnici i niš mu nije falilo, nit gladan nit žedan. zamisli koja drama

DU
Deleted user
10:30 21.09.2020.

Gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije