Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV KARAMARKO
Povratak na članak

'Slobodno možemo govoriti 'Za dom spremni'. Jedino čuvanjem svih simbola izrazit ćemo poštovanje'

Ideja o neovisnosti se temeljito sotonizira i time nemeće kompleks krivice. Stručnjaci kolektivne psihoze bi imali o tome štošta reći. I kad smo htjeli povjerovati da ćemo nakon pomirbe dočekati ispriku onih koji su bili stupovi, apologeti, graditelji tog crvenog fašističkog mraka i ljubitelji zločinca planetarnog kalibra, dogodio se apsurd, navodi.

Komentari 7

JU
jurejure1951
00:13 09.06.2020.

Pozdrav ZDS je sam po sebi bezazlen i ne može ga se vezati isključivo za određeno vrijeme i događaje kao ni uz one koji ga koriste. On ima obrambeni smisao i u tu svrhu može ga koristiti svatko tko se bori za svoju slobodu u svom domu i domovini. U tom smislu može ga koristiti cijeli svijet a da mu ne dovedu u pitanje njegov smisao i univerzalnu vrijednost. Uz to, u svom temeljnom značenju ovaj pozdrav Hrvatskoj ima dugu tradiciju i nemoguće je tu činjenicu zanemariti ili dokinuti.

VL
SL
slovenija
17:34 09.06.2020.

Čovjek 100% u pravu - ZDS je bio zvanični pozdrav ZNG, HV, HOS, HVO i ostalih hrvatskih postrojbi. Pa to je svima jasno. Osim u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
19:25 08.06.2020.

Koji klinac se on javlja, nema li važnijih stvari u životu za rjesavati / i on i svi ostali/🙈. Bezveznjaci ostaju bezveznjaci. Puca ćorcima. 💩💩💩

VL
Avatar Foton
Foton
15:14 08.06.2020.

Ciribiriba, ZDS, kazes to i i nema vise korone, potresa, propasti turizma, pada ekonomije.

VL
HA
hambisvasalata
14:43 08.06.2020.

Ej Karamrle, da nisi možda mislio "Za MOL spremni"? 🤣🤣🤣

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.