Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Greška policije

Sljez zamijenili za marihuanu pa mu poslali specijalce

policija SAD
Reuters/PIXSELL
08.10.2014.
u 19:28

Kada su upali u kuću, vlasnik Dwayne Perry bio je izvan sebe, a nešto poslije izvan sebe bili su i specijalci koji su izveli akciju.

Policajci koji su bili u ophodnji u gradiću Cartersvilleu u američkoj saveznoj državi Georgiji u jednom su vrtu primijetili nasade zelenih biljki za koje su bili sigurni da su marihuana pa su pozvali specijalce kako bi uhitili opasne dilere droge.

Ubrzo su na lice mjesta stigli policijski helikopter te specijalne postrojbe naoružane dugim cijevima i policijskim psima. Kada su upali u kuću, vlasnik Dwayne Perry bio je izvan sebe, a nešto poslije izvan sebe bili su i specijalci koji su izveli akciju.

Perry, naime, uzgaja sljez i bavi se njegovom prodajom, a policajci u ophodnji mislili su da je riječ o marihuani. Policija se ispričala zbunjenom muškarcu.

>>Znanstvenici srušili 'mit': Marihuana je itekako opasna za zdravlje

>>Zaplijenili marihuanu vrijednu oko milijun kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije