Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG SUBOTNJEG SUKOBA
Povratak na članak

Sliško prijavljen zbog ozljeda i prijetnje, policija Petrača istražuje prekršajno

Mladi Sliško Petrača, koji je široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji, navodno smatra odgovornim za ubojstvo oca i strica no za te optužbe nema nikakvih dokaza.

Komentari 1

PI
pipas9991
17:29 15.10.2019.

petrac i njegov kumek zagor te-nej vladimir su najveci lopovi hrvatske drzave koji opljackali novac za obranu hrvatske firme rh alan drzavne vile im sluzili za bordele jedan drugome poklanjali zlatne vezice za cipele kupovali se ferariji mercedesi itd svedesi itd sve na racun drzavnog novca obicni referent u feri-importu kojega i tada pljackao i nosac stapova na gradilistima zagorakis

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.