Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Sletjeli s ceste, zabili se u stablo i kuću te na mjestu poginuli

prometna nesreća,sudar (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
01.08.2012.
u 08:48

Automobil se podigao u zrak i preletio dvorišnu ogradu te prednjim dijelom udario u stablo i u zid kuće.

Dva muškarca, 36-godišnjak i 22-godišnjak, poginula su noćas oko dva sata u Štefancu, mjestu u blizini Varaždina. Stariji muškarac upravljao je automobilom i zbog prevelike brzine u lijevom zavoju izgubio nadzor nad vozilom.

Automobil se podigao u zrak i preletio dvorišnu ogradu te prednjim dijelom udario u stablo i u zid kuće. Vozač i njegov 22-godišnji suputnik podlegli su ozljedama na mjestu događaja. Ovo je šesta, odnosno sedma smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2012. godini.

Komentara 4

DI
duncan_idaho
10:28 01.08.2012.

pretpostavljam da su vozili 50 km/h, koliko je i dozvoljeno u naselju?

IB
istina_boli
12:23 01.08.2012.

Pa i ne ginuli na cestama. Eto , neki dan vozim se ja jadranskom magistralom, a ono krivina iza krivine, puna crta i ogranicenje na 50km/h. Ja vozim 60km/h i tip me prestize, a samo sam zbog njega ubrzo jer mi se priljepio uz dupe, reko mozda se odljepi, al njemu je sladje da ubije i sebe i drugog nego da se urazumi.

Avatar lady_chantal
lady_chantal
12:38 01.08.2012.

Ne brže od života, ako već ne znaš voziti brzo i gineš kao kišna glista propusti barem brže i bolje vozače od sebe.-barem ćeš ostati živ ako se već nećeš spametiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije