Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s kombijem

Sletjeli s ceste i prevrnuli se: Djevojka poginula, mladić ozlijeđen

Prometna nesreća
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
03.11.2017.
u 12:09

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad kombijem koji se prevrnuo i sletio u odvodni kanal

Suvozačica u kombiju poginula je danas nešto prije 9 sati kod Đakova nakon što je vozač zbog neprilagođene brzine sletio s ceste u odvodni kanal.

U osječko-baranjskoj policiji doznaje se da se nesreća dogodila kod mjesta Soljak na đakovačkom području, kada je 28-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad kombijem koji se prevrnuo i sletio u odvodni kanal.

Od zadobvenih ozljeda na mjestu nesreće poginula je 24-godišnja putnica, dok je ozlijeđeni vozač zbrinut u osječkom Kliničkom bolničkom centru.

Očevid nesreće obavilo je osječko Općinsko državno odvjetništvo.

Komentara 5

ZA
Zagy154
13:11 03.11.2017.

pa prilagodi vožnju uvjetima na cesti,a ne same gas. vožnja nije video igrica pa buš stisnul restart i ispočetla

IV
IvekIvek
14:48 03.11.2017.

Kod nas ceste prođu tehnički pregled i kad imaju kontra nagib. Nije li se netko trebao sjetiti staviti barem ogradu ili da stave metarske tulije u kanal i pokriju ih zemljom na tom dijelu . Da makar stav znak ,, bilo što da poduzmu...savjest bi im bila čistija. Nije slučajno što se baš na tom mjestu događaju nesreće

JP
josip.pivar11
15:21 03.11.2017.

Eto koliko je kod nas ukletih cesta. A koliko je vozila prošlo po istim uvjetima pa nisu izletjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije