Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Sletio u kanal kod Vinkovaca i poginuo

sletio u kanal (1)
Foto: Goran Ferbežar/Pixsell
1/3
17.03.2012.
u 21:35

Osobni automobil vinkovačkih oznaka iz do sada nepoznatih razloga, na ravnom dijelu ceste sletio je u odvodni kanal uz cestu i pri tom je muškarac ispao iz automobila koji ga je prignječio i na mjestu usmrtio.

 VINKOVCI - Muškaraca čiji identitet još nije utvrđen, poginuo je večeras oko 20 sati na županijskoj cesti 41135 Ostrovo - Tordinci kod Vinkovaca.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić, očevid na licu mjesta oko 21 sat još nije počeo pa još nema podrobne informacije.

Temeljem dosadašnjih saznanja, osobni automobil vinkovačkih oznaka iz do sada nepoznatih razloga, na ravnom dijelu ceste sletio je u odvodni kanal uz cestu i pri tom je muškarac ispao iz automobila koji je ga prignječio i na mjestu usmrtio. Policija pretpostavlja da je poginuli muškarac i vozač automobila koji je sletio s ceste.

Više potankosti o ovoj nesreći bit će poznato nakon okončanja očevida.

Komentara 1

TI
tintilinic100
08:22 19.03.2012.

Nije koristio pojas? Ne bi bio ispao da ga je koristio.. a sad.. da li bi preživio?? .. teško je to za reći :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije