Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnje scene

Pijan divlje vozio, sletio u more pa otišao u kafić

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.08.2015.
u 18:15

Zbog obijesne vožnje priveden je sucu istrage Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni pritvor

Pakoštanac (43) uhićen je nakon što je pod utjecajem alkohola sletio s automobilom u more u mjesnoj lučici.

"On je u petak u Pakoštanima, pod utjecajem alkohola, upravljao Opelom uslijed čega je vozilom oko 13 sati u mjesnoj lučici, sletio u more. Uz kaznenu prijavu zbog obijesne vožnje priveden je sucu istrage Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni pritvor", istaknuli su u zadarskoj policiji i potvrdili da je Pakoštanac nakon što je sletio u more otišao u kafić.

Iz policije su potvrdili da je riječ 43-godišnjaku koji je prije 20 godina prilikom provale u kiosk iz automatske puške ubio trojicu policajaca. 

>> Kod Pakoštana poginuo 29-godišnji motociklist iz Zagreba

Komentara 11

OB
ObrenM
17:58 17.08.2015.

Nije zakon za sve isti.Za ubojstvo tri policajca dobiti samo 20 godina zatvora.Sada mu treba progledati kroz prste za pijano narkomansku "voznju".Kaligula imas nepovratno unisten sistem vrijednota.

DU
Deleted user
18:30 17.08.2015.

Ubio je trojicu policajaca i na slobodi je ? U SAD u bi dobio 450 godina zatvora ako ne i smrtnu kaznu !?!?!?,

RI
Ringo
18:30 17.08.2015.

"prilikom provale u kiosk iz automatske puške ubio trojicu policajaca". Da je to napravio u SAD-u dobio bi tri smrtne kazne. Ne znam koliku kaznu je dobio kod nas, možda 2 godine uvjetno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije