Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozlijeđenih

Šleper na autocesti udario u ogradu, brzina ograničena na 60 km/h

policija
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
17.07.2014.
u 07:30

Zbog nesreće su zatvoreni pretjecajni traci u oba smjera, a promet teče voznim trakom uz ograničenje brzine na 60 kilometara na sat, izvještavaju iz HAK-a.

Na autocesti A1 kod čvora Vrpolje u 4.45 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo, izvijestio je HAK.

Od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor doznajemo da je šleper, koji je vozio u smjeru Zagreba, udario u ogradu koja razdvaja dva kolnička traka. U nesreći je nastala samo materijalna šteta, a ozlijeđenih nema.

Zbog nesreće su zatvoreni pretjecajni traci u oba smjera, a promet teče voznim trakom uz ograničenje brzine na 60 kilometara na sat, izvještavaju iz HAK-a. Zbog čekanja dizalice privremena regulacija potrajat će dulje.

>>Mopedom krenuo na posao pa naletio na sumještanku (67)

>>U sudaru policijske Škode i kombija dvije osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije