Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U VUKOVARU
Povratak na članak

Slavonski župani: Vlada rade protiv interesa Slavonije

Župani su ukazali na sve veći problem centralizacije, smatraju da se o gotovo svim bitnim stvarima odlučuje samo u Zagrebu

Komentari 3

FA
Fabijan
08:38 06.03.2013.

Zamisli pametovanja župana Tolušića. Pa do sada ste imali prilihu pozlatiti Slavoniju ali niste sposobni za kolektivnu igru. Samo vas je interesiralo osobno bogatstvo da ne pričam o načinima stjecanja...

VL
Avatar kale79
kale79
19:00 06.03.2013.

sdp je sramotan, rade krive poteze, i nesposobni su, ali što je HDZ napravio za Slavoniju kad je bio na vlasti???? jednu stvar recite ... sram vas može biti licemjeri! Svi do jednoga!!!

VL
TI
tinamar
11:50 07.03.2013.

Današnja vlast ne radi za dobrobit Slavonije i Baranje. Možda se ruke zbilja počnu sušiti. No, gospodo draga, Vukovarsko-srijemska županija je ZADNJA županija po BDP-u, gospodarstvu, prihodima i ostalim ključnim pokazateljima. Vi ste ti koji ste tamo na vlasti i koji ste trebali svojom sposobnošću podići u ovih zadnjih 20 godina. Izgleda da vam nedostaje! Kao primjer stavljam Osječko-baranjsku županiju koja pripada istočnoj regiji kao i gore navedene, no ona je 11 po redu u Hrvatskoj! A u njoj nema ni SDP-a ni HDZ-a! Pametnom dosta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.