Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antun Tuna Dizdar

Slavonski heroj pronašao 300.000 kuna i vratio ih vlasniku

Antun Dizdar
SiB.hr
06.11.2015.
u 11:23

Otac četvero djece je već osam godina nezaposlen, a prije dva tjedna mu je operiran krvni ugrušak na mozgu te se još oporavlja od operacije.

Otac i sin, Antun Tuna Dizdar i Kristijan Dizdar vozeći se iz Osijeka prema kući u Antunovcu pronašli su torbu u kojoj je bilo 300 tisuća kuna, piše portal SiB.hr.

Uz novac su u torbi bili i osobni dokumenti vlasnika kojega su pronašli preko interneta te dogovorili susret kako bi mu vratili dokumente i novac.

Otac četvero djece 

Dizdar je kazao da niti u jednom trenutku nije pomišljao da zadrži pronađeni. Taj dragovoljac Domovinskog rata još nije uspio ostvariti pravo na mirovinu usprkos ranjavanju na slavonskom ratištu 1991. godine.

Otac četvero djece je već osam godina nezaposlen, a prije dva tjedna mu je operiran krvni ugrušak na mozgu te se još oporavlja od operacije. 

Usprkos svemu tome, pokazao je da se i u ovim teškim vremenima može ostati čovjekom i vratio veliku svotu novca vlasniku iz Ježeva

>>Prije smrti izrezala gotovo milijun eura. No, osveta nasljednicima neće dugo trajati

>>Vraćaju novac kupcima igre s Batmanom zbog nepopravljivih bugova

Komentara 5

Avatar istovari
istovari
14:19 06.11.2015.

S takvom averzijom prema novcu sigurno je jedno.....za politiku nije....

AS
ante_slavonac
13:07 06.11.2015.

Hrvat,branitelj,poštenjačina.

KR
krnjevo
18:09 06.11.2015.

Zašto su ovaj članak i nemali broj komentara ispod njega nestali s portala 24sata.hr?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije