Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turističko vijeće
Povratak na članak

Slavoniji za brendiranje 612.000 kuna, a u 2019. možda i Dani turizma

Ako Slavonci pokažu da ih mogu organizirati, bit će to netipični Dani turizma, ali ja ću ih podržati, obećao je ministar Gari Cappelli.

Komentari 3

KR
Krotila
23:13 27.06.2018.

Slavoniji dani poljoprivrede,pa onda tUrizma....

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:33 28.06.2018.

slavonija ima puno toga za ponuditi. i nudi. al svi više vole kupiti u dućanu vino i meso, kulen, šunku... nema tu kruha. u dalmaciji će biti teško.

VL
MS
Miljenko_Smoje_Jr.
15:29 03.07.2018.

Novoizabrani direktor predstavništva HTZ-a za Češku i Slovačku Dubravko Miholić, je propali hrvatski turistički "investitor" (hvali se iskustvom u turističkom sektoru, hospitality management), a nije uspio profitabilno "rentati" 1. vlastitu kuću u Istri, i sada se iz svog uspješnog PR i lobističkog sektora prebacuje u državni. Nema garancije kako će taj mediokritet upravo sada, osim za isključivo vlastitu korist, dobroga donijeti hrvatskom gospodarstvu. Novo izabrana direktorica u Kini, Franka Gulin osim što pet godina živi u Pekingu te se bavi, uz ostalo, novinarstvom i digitalnim marketingom, a osim nekoliko stranih jezika govori i mandarinski, nema nikakvo relevantno iskustvo u gospodarstvu. Također je HTZ napravio niz proceduralnih natječajnih i evaluacijskih pogrešaka i propusta, tako da je izbor kandidata nelegitiman. GOSPODO ELITE POTRUDITE SE JAČE!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.