Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htz organizirao putovanje
Povratak na članak

Slavonija oduševila novinare francuskog Le Figaroa

U članku je Slavonija opisana kao muzej na otvorenom koji će oduševiti ljubitelje netaknute prirode i kulturne baštine, kao i one koje privlače neotkriveni krajolici daleko od turističke vreve.

Komentari 4

Avatar Cat
Cat
09:39 14.08.2019.

Predivna Slavonija zaslužuje marketing barem kao i priobalje. Imala sam priliku posjetiti nekoliko mjesta i gradova u Slavoniji i svako me ja na drugačji način oduševilo. Ono svima zajedničko je ljubaznost i gostoprimstvo kakvo na žalost često nedostaje na obali.

VL
BE
Beskucnik
07:19 14.08.2019.

Slavonska sela su zadnji ostatci tradicijske kulture ,kao zamrznuti u vremenu i neokrznuti globalizmom sluze opustanju kao kakav vremeplov ,kirbaji i Slavonski svatovi su neponovljivi mada polako nestaju kao i Slavonci

VL
MA
Matrix5
16:13 14.08.2019.

Nepravedno zapostavljena i sustavno marginalizirana zlatna slavonija

VL
YI
yoca iz amsterdama
00:05 14.08.2019.

Ovdje čak ni komentara nema.... Da se slučajno piše o Milanoviću ili po novome o DR Škori, ma tko to bio, bilo bi bezbroj pacijenata, a ovako... Članak neprimjetan, ali eto... bar se Framcuz sjetio Slavonije. Sjete se ppnekad i novinari ovog portala kad pišu o lažnim i preuveličanim odlascima iz Slavonije... Šmrc i Pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.