Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirela holy:

'Slavonija je najveća žrtva ekonomske situacije'

mirela holy
Foto: Ivica Galović/Pixsell
07.02.2015.
u 14:17

Mnogo mladih iz Slavonije mora otići van jer nije u stanju tu pronaći posao i ostvariti minimalne uvjete za život, kaže Holy

Slavonija je najveća žrtva ekonomske situacije koja već niz godina muči Hrvatsku, a riječ je o regiji koja ima mnogo potencijala za održivi razvoj. Mnogo mladih iz Slavonije mora otići van jer nije u stanju tu pronaći posao i ostvariti minimalne uvjete za život. Smatramo to sramotnim jer ovo je područje bogato prirodnim resursima, poglavito za poljoprivredu, kao i održivih oblika poljoprivrede – izjavila je u Đakovu predsjednica ORaH-a Mirela Holy, piše HRT.

Na pitanje o padu popularnosti njezine stranke, kaže kako su za to krivi potpora predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću, nedovoljno kvalitetan rad na terenu, izloženost medijskom podmetanju, ali i percepcija u javnosti da je ORaH elitistička stranka.

Holy se osvrnula i na rad Vlade te rekla kako se SDP nije držao svog programa te da Milanovićeva Vlada nije vodila nimalo drugačiju politiku od HDZ-a. Smatra kako je vlada trebala provesti reforme javne uprave, pravosuđa i teritorijalnog ustroja.

>> Mirela Holy: Zoran Milanović ne radi dobro i ništa ne čini da to promijeni

Komentara 29

TR
tracy
15:19 07.02.2015.

sta mogu slavonci kad nisu kao vi miss.Holy posao odmah nakon faksa, politicka karijera, sabor toboze briga za okolinu. Ali to je vec radni genocid sta ste napravili sa Slavonijom. Od 100 mladh ima posla za mozda najvise 5. Paa kuda ce ljudi nego moraju nekuda u ropstvo. Zg ili van. Vani je teze ali postenije.

CI
cicibela
15:12 07.02.2015.

Ne radi se tu o nikakvoj "ekonomskoj situaciji“ koja je plodnu Slavoniju dovela na prosjački štap. Radi se o izdaji nacionalnih interesa od strane marionetskih, izdajničkih hrvatskih vlada od 2000. do danas. Ovakva situacija nam je poznata iz Ukrajine 30-tihh godina prošlog stoljeća kao Holodomor ili Gladomor tj. umorstvo umjetno izazvanom glađu. Naši veleizdajnici su nagrađeni enornmnim plaćama i povlaštenim mirovinama.

Avatar Oneill
Oneill
14:39 07.02.2015.

Privatizirajte poljoprivredu da stane na noge. A vi svi politicari ste 100% jos uvjek Komunisti trbamo tudje ljude koji imaju pojma a ne ovako kao sto je kod nas od pamtivjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije