Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slavonci žele Darinka Kosora za predsjednika HSLS-a

kosor
Arhiva HSLS-a
29.10.2009.
u 20:01

HSLS je na današnjem susretu u Orahovici za predsjednika HSLS-a podržao Darinka Kosora. Istaknuto je da je, dobije li i samo glasove tri stotine slavonskih delegata, izgledni pobjednik u prvom izbornom krugu.

ORAHOVICA – Raspravljajući o pripremama za Sabor HSLS-a koji će se, prema najavi, 14. studenoga održati u Slavonskom Brodu, a na kojemu će se birati i novi predsjednik stranke, Koordinacija slavonskih organizacija HSLS-a koju čine predstavnici četiri slavonske županije danas je na susretu u Orahovici za predsjednika HSLS-a podržala Darinka Kosora.

Istaknuto je da je Kosor, dobije li i samo glasove 300 slavonskih delegata, izgledni pobjednik u prvom izbornom krugu.

Čelnici slavonskih organizacija HSLS-a podržat će Đurđu Adlešič u ostanku u Vladi RH, a smatraju da s Darinkom Kosorom njihova stranka na hrvatskoj političkoj sceni može zauzeti mjesto koje joj i pripada.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
magic1960
22:23 29.10.2009.

U ovoj kaotičnoj situaciji u koju su nas doveli nekompetentni političari još nam samo fali da ovaj postane predsjednik ove jadne stranke. Umjesto gumija mogli bi uzeti i prvog polupismenog klošara sa ulice. Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije