Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedice nevremena

Slavonci trebaju pomoć: Mnogi još uvijek nemaju struje, spašavaju kuće...

Foto: Anita Mudri
1/5
22.07.2023.
u 19:01

"Struja je djelomično došla, ali pola stanovišta nema istu. Sve je natopljeno, zemlju nismo ni gledali, samo se kuće spašavaju. Eutanazija svinja ide dalje, ljudima je loše. Hitna, vatrogasci i to DVD volonteri, svoje su ostavili i pomažu maksimalno", javlja nam čitateljica.

U Slavoniji je u srijedu uraganski vjetar odnio mjerač brzine, a zadnji podatak pokazao je brzinu od 180 km/h. Sinoć ih je opet pogodilo nevrijeme, a procjenjuje se da je vjetar bio brzine od 80 do 100 km/h. Male i siromašne općine ne mogu se same nositi s ovakvom katastrofom. 

"Jučer nas je pogodilo novo nevrijeme. Sve napravljeno se opet mora popravljati. Struja je djelomično došla, ali pola stanovišta nema istu. Sve je natopljeno, zemlju nismo ni gledali, samo se kuće spašavaju. Eutanazija svinja ide dalje, ljudima je loše. Hitna, vatrogasci i to DVD volonteri, svoje su ostavili i pomažu maksimalno. Jučer  je u sat vremena hitna prošla 10 puta. Na krovu infarkt. Svima se žuri, padnu. Kaos. Pomozite s radnicima, stručnim radnicima. Pomažemo svi, ali ne možemo sve stići, a opet je najava lošeg vremena", navodi čitateljica Anita Mudri iz Privlake kod Vinkovaca.

Novčana pomoć Vlade će stići tek nakon što se popišu štete, a Vojska je jučer raščistila cestu između Županje i Vinkovaca da može proći premijer, a u uništena mjesta nisu došli, naveo je jedan stanovnik Županje, piše 24 sata. Slavonci su nezadovoljni jer smatraju kako nitko ne želi čuti za njih iako su među prvima pomagali potrebitima koje je pogodio potres, a njima sada nema tko pomoći.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nevrijeme u Odri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije