Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slao prijeteće poruke

Slavonac (26) uhićen zbog prijetnje Berošu putem interneta

Koprivnica: Ministar Vili Beroš osvrnuo se na razgovor s Dijanom Zadravec
Damir Spehar/PIXSELL
30.10.2020.
u 12:48

Sumnja se da je putem internetske aplikacije za razmjenu poruka u nekoliko navrata ovoga mjeseca prijetio državnom dužnosniku u vezi s obavljanjem njegova posla na toj dužnosti.

Zbog prijetnji, kako doznajemo, ministru zdravstva Viliju Berošu, uhićen je 26-godišnjak iz Osječko-baranjske županije. Koliko je policija te prijetnje ozbiljno shvatila, vjerojatno i zbog nedavnog napada na Markovu trgu, svjedoči i činjenica da je predan pritvorskom nadzorniku.

– Sumnja se da je putem internetske aplikacije za razmjenu poruka u nekoliko navrata tijekom listopada prijetio državnom dužnosniku u vezi s obavljanjem njegova posla na toj dužnosti. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, 26-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu – izvijestila je PU osječko-baranjska, ne navodeći ime dužnosnika.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Primorac objasnio načine testiranja: 'To je preduvjet za dobivanje realnih brojeva inficiranih'

Komentara 34

PO
Poduzetnik
14:31 30.10.2020.

I treba pozatvarat svu tu anonimnu stoku što po internetu prosipa žuč, a u stvarnom životu su manji od makova zrna. Svatko je odgovoran za svoje riječi i djela

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:35 30.10.2020.

stvarno moras biti pametan da napravis..misli da ce mu biti lijrpo u cuzi?

FO
fortinaf
13:47 30.10.2020.

Dajte pohapsite i 90% ljudi sa ovog portala: Krile, penelopea, Zvjerko, anemican i mlohav! Sve su to ista banda... koji nastpje destabilizirati ovu drzavu, prvo sto im je IQ na razini sobne temperature, drugo sto ne biraju ni sredstva ni rijeci, to su ti exstremisti i slijeva i sdesna, svima vam treba stati na kraj bando! Rekao sam ja, izolirati ih daleko od ove drzave, da sire svoju toksicnost sami medju sobom, a puste ljude koji zapravo nesto rade za ovu drzavu da rade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije