Naslovnica Vijesti Svijet

Slavni penjač zaprosio djevojku, otišao na penjanje i poginuo

Iako je kobni vrh već bio osvojio, Brad Parker ovaj put odlučio se penjati bez sigurnosne užadi, što ga je na kraju koštalo života
21. kolovoza 2014. u 08:12 13 komentara 17286 prikaza
Brad Parker
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/2

Slavni američki penjač po stijenama Brad Parker (36) iz Sjeverne Karoline smrtno je stradao u padu sa stijene i to samo nekoliko sati nakon što je zaprosio ljubav svog života.

- Ovo mi je najsretniji dan u životu - napisao je Brad svom ocu kada mu je Janiee Dial kazala ''da'' te se potom uputio na vrh Matthes Crest, jedan od najopasnijih u nacionalnom parku Yosemite, piše CBC News.

Iako je kobni vrh već bio osvojio, Parker se ovaj put odlučio penjati bez sigurnosne užadi što ga je na kraju koštalo života. Padu su svjedočili ostali penjači, a njegov najbolji prijatelj izjavio je da mu nikada neće biti jasno kako se to dogodilo jer je Brad bio spretan i iskusan penjač.

Brad Parker | Autor : Facebook/ Naš potok Foto: Facebook/ Naš potok

Poznanici su ga opisali kao vedru i toplu osobu. Bio je instruktor joge, a vrijeme je volio provoditi i u pecanju te druženju s ocem i bratom.

>>Robin Williams bolovao od Parkinsonove bolesti

>>Dramatična snimka: Dvije žene za dlaku izbjegle smrt!

Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar targus
  targus:

  mogao je buduću izvesti na večeru,...pa ne bi pao:) ah,...ta ljubav:)

 • zahira45:

  Ponekad glupost plaćamo životom! Velika šteta!

 • jurko11:

  Više nije slavni penjač, nego slavni bedak. Sebi oduzeo život, a najbližnjima ga zagorčao. Penjanje bez sigurnosnog užeta, kakav adernalninski ovisnik. Katastrofa!!!