Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar
Povratak na članak

Linić: U dvije godine provedbe postignut je cilj, zašto se Vlada ne hvali time?

- Dio stručne javnosti, sudaca, političara i nezadovoljnih gospodarstvenika govorilo je da je ovo nepravedan zakon, no više od dvije godine njegove provedbe dokazuje suprotno – tvrdi Linić.

Komentari 4

TO
tomzag
14:54 11.03.2015.

Ovaj riječki Corleone je nedodirljiv. Taj drma iza kulisa svim živim riječkim poduzećima koja išta vrijede. Hrvatska - zemlja krupnih kriminalaca i uhljeba.

VL
DU
Deleted user
14:56 11.03.2015.

Kaj god, dragi naš Liniću Slavek. Ovoj Vladi bilo bi najbolje da zašuti zauvijek a ne da se nečim hvali jer to djeluje više nego apsurdno.

VL
KO
Korisniche
15:24 11.03.2015.

linic nije slusala zoka i zoka ga izbacila linic trebala slusati zoka jer zoka radi sad dobra i ima osmjeha.svi ministri treba slusati zoka jer je zoka pametna i postena ako se slusa zoka bit ce dobra i debela snita kruha.ko ne slusa zoka zavrsit ce ko bandic.zoka sada puno dobra ustaje ranije i dolazi na poso radila jer se zoka bojala da ne izgubila poso a u hrvatska tesko nasla drugi poso...hahahahahaha

VL
ZD
zdepar
16:44 11.03.2015.

koliko je milijardi svrnuto u vaše i vama prisne džepove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.