Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slavite li advent ili u došašću iščekujete Božić

Premda je još o-ho-ho vremena do Božića, taktovi božićne glazbe potrošačke bi duše trebalo dirnuti do najdubljih dubina kako bi što lakše i lepršavije klizile između polica s naizgled neodoljivim ponudama.

Komentari 8

FM
fmihoci1
15:50 04.12.2019.

... i onda se ukazao ---- bandić ...

VL
PR
prokurator
11:51 04.12.2019.

odgovor na pitanje iz naslova: kao prava hrvatina, slavim SVE vjersko, zatim par poganskih (jer sam neobrazovan i mislim da su katolički), zatim sve potrošačke blagdane jer sam dobijo dodatak na plaću u državnoj firmi, i sve blagdane koji imaju veze sa prežderavanjem jer moram biti pretio.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:07 04.12.2019.

I crkva i država ujedinjeni u sljepoći i šutnji. Crkva je ravnodušna što se svetkovina Isusovog rođenja obavlja u okružju ogromnog i javnog korupcijskog skandala u kojega je uključena gradska uprava. S kobasicama i potrošačkom gužvom. A država i njezinee porezne ekipe neće provjeriti kako se dobivaju štandovi i kućice, već će poreze radije namirivati od najranjivijih u društvu. Crkva jednostavno može kazati da takva svetkovina nije u duhu vjere i da s takvom praksom u ime vjere treba prestati. A i država bi trebala raditi svoj posao. Ovo je prevršilo svaku mjeru a Zagreb ima sramotu za gradonačelnika i očite nevjernike i sramotu u gradskoj upravi. Ne kradi. Ne svjedoči lažno. To su odbacili.

VL
KO
Kolibri
11:16 04.12.2019.

Ateist sam, Advent i sve oko njega me uopce ne dira, moze trajati ako zele i citavu godinu, ja to ni ne primjecujem....

VL
Avatar dras32
dras32
10:47 04.12.2019.

I onda ti isti neispavani sa zornica navečer grickaju kobase na nekom od štandova, i to je sasvim u redu, ne znam zašto stalno potencirate iskljucivost. Ne moraš potrošiti gomilu novca da bi se družio i izvukao van u ove hladnije dane kada je mrak rano. A i mislim da bi i najčangrizavijima dobro došlo malo opuštanja u predblagdanskom okruženju i raspoloženju.

VL
AN
Antihlebinac
12:43 04.12.2019.

Odlican tekst!

VL
ĆI
ćiro
15:02 04.12.2019.

Kroz dosasce iscekujem Bozic!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.