Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paraglideri u boju

Slavili praznik slijetanjem - Čeh Pavel Vrzal najuspješniji

paragliding,natjecanje (1)
Foto: Anton Ficko / VLM
1/5
14.07.2013.
u 13:45

Natjecanje u preciznom slijetanju okupilo je 24 letača iz Češke, Njemačke i Hrvatske

U povodu Dana mjesta i blagdana tribaljske župe Pohođenja blažene djevice Marije Elizabeti u preciznom slijetanju natjecali su se letači, njih 24 iz Češke, Njemačke i hrvatskih klubova iz Rijeke, Liča, Zagreba i Triblja. Natjecanje je održano po vedrom i sunčanom vremenu, uz jugozapadni vjetar jačine 4 metra u sekundi.

Najuspješniji je bio član paragliding cluba Draci iz Olomouca, Čeh Pavel Vrzal, koji se spustio na dva metra udaljenosti od ciljne točke. Drugo mjesto sletjevši na pet metara udaljenosti od ciljne točke osvojila je članica riječkog Flumena Valentina Babić Cukrov, dok je treći sa slijetanjem na 9,3 metra udaljenosti od ciljne točke bio član tribaljskog Kobca Siniša Buvinić.

Za mjerenje i praćenje regularnosti natjecanja bili su zaduženi Nedeljko Vidović i Snježana Drača. Natjecanje je održano 12. put i uz pokroviteljstvo Vinodolske općine organizirao ga je klub za ekstremne sportove Kobac iz Triblja.

>>Teško ozlijeđen: Paraglider se srušio u sinjskom zaleđu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije