Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Slaven Žužul preplatio porez na dobit za 2, 8 milijuna kuna

Pritvor u Remetincu jučer su napustila četvorica bivših direktora HAC-a, također osumnjičenih za malverzacije oko bojanja tunela.

Komentari 3

OB
-obrisani-
22:23 10.02.2010.

Ma super, drze ga u protvoru radi neplacanja poreza, a porezna uprava kaze da ga je preplatio ? Ali kada je od USKOK-a nista cudno, pa nije covjek ljevicar da mu se ispricaju i nagrade ga za redovito podmirivanje poreza !

VL
VI
Vito
07:34 11.02.2010.

Dajte molim vas, razmislite. Uskok mora izači na svaku dojavu i proučiti ju. Da se radi o 22 kune neplaćenog poreza dobili biste najstrožu kaznu. Ovako prvo je 22.000.000 kuna položio na poseban račun i dobio olakšice da drugi mogu skriti sve što im je naređeno. Zatim se oslobađaju nuspojava koje su zadovoljile masu medijskim progono. Da bi se skrenula pozornost i sve vratilo na staro izmišlja se preplata od 2.800.00 kuna poreza. Knjigovođe i računovođe znaju o kojoj se svoti radi i to u vrijeme kad nitko nema novaca niti za osnovno poslovanje. očito da mu vraćaju novac uložen u nečiju presjedničku kampanju. Završit će isto kao i sudac ustavnog suda koji nije platio porez - dobit će bolji položaj i počet će se baviti politikom, a tvrtku će prepisati punici ili maloljetnom djetetu. ako to već nije napravio prije pa ga sad nemau za što optuživati, jer je radio poslove po naređenju maloljetnika.

VL
VI
Vito
07:36 11.02.2010.

Umjesto da troše novac poreznih obveznika na glumce i glumačku industriju, oni ju troše na vlastite loše scenarije i još goru glumu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.