Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi svjetski hit

Slatka votka od sjemenki konoplje od danas u prodaji diljem SAD-a

votka od konoplje
Foto: Youtube (screenshoot)
1/2
20.04.2012.
u 13:51

Iako je proizvedena od sjemenki konoplje, \"Purgatory\" ne sadrži THC jer se sjemenke steriliziraju, a osim marketinškog trika sjemenke konoplje zapravo samo pojačavaju slatkoću votke

"Čistilište", odnosno "Purgatory", moglo bi postati novi svjetski hit, tvrde njegovi tvorci, a riječ je zapravo o votki od sjemenki konoplje. Ovo inovativno piće proizvodi destilerija na Aljasci, a već je osvojilo nagradu za "debitanta" na konvenciji u Las Vegasu. Od ovog tjedna "Purgatory" može se kupiti u 18 američkih saveznih država, a njih još devet spremno je na policama svojih trgovina prodavati votku od sjemenki konoplje.

Službeno predstavljanje votke održat će se danas u restoranu Chair 5 u Girdwoodu na Aljasci. Iako u svijetu postoje "votke od sjemenki konoplje", nova votka "Purgatory" jedina je koja se zaista proizvodi destilacijom sjemenki, dok se ostale sjemenke konoplje dodaju u boce.

Ipak, iako je proizvedena od sjemenki konoplje "Purgatory" ne sadrži THC jer se sjemenke steriliziraju, javljaju mediji, a osim marketinškog trika sjemenke konoplje zapravo samo pojačavaju slatkoću votke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije