Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOGODA - Obitelj Franje Hranića u Sladojevcima gledala TV, pa zamalo stradala

Slatinskoj obitelji grom uništio betonski strop i sve vodove

munja
Dragutin Šantoši
10.10.2009.
u 21:37

Električni uređaji su pregorjeli, a snažan elektricitet doslovno je probio betonski strop u dnevnoj sobi te uništio gotovo sve električne vodove, pa je obitelj ostala u mraku.

U subotu poslije 20 sati od udara groma zamalo je u slatinskom prigradskom naselju Sladojevcima stradala tročlana obitelj Hranić – Ivanka (49) i Franjo (58) te sin Goran (23). Grom je udario u TV antenu na krovu te po kući “izbio” sve utičnice i lustere.

– Gledali smo TV i nismo ni primijetili da je počela padati kiša. Odjednom je grunulo, sve se zatreslo i nestalo je struje. U sobi se osjećao miris paljevine, u šoku govori Franjo Hranić.

Snažan elektricitet doslovno im je probio betonski strop u dnevnoj sobi te uništio gotovo sve električne vodove pa su obitelji u mraku pomagali hitna, vatrogasci, policija i djelatnici HEP-a.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
nikudnikam
22:32 10.10.2009.

Gledanje HTV-a škodi zdravlju i razumu :)

AG
Agramer198
05:09 11.10.2009.

Da, a gledanje Nove Tv gdje Oskar ima novi hit Cici mici i i RTL-a sa Sexkuzivom, Explozivom, Ekxluzivno i inima pomaže u održavanju psihičke stabilnosti -.-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije