Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čistio podrum

Slatinčanin slučajno pronašao 4 ručne bombe u podrumu

Ručna bomba
Borna Filic/PIXSELL
06.09.2013.
u 09:54

Slatinčanin, koji je želio ostati anoniman, navodno je slučajno pronašao čak četiri ručne bombe te dva komada streljiva kalibra 12,7 mm.

Slatinčanin koji je želio ostati anoniman jučer je djelatniku za protueksplozijsku zastištu Policijske uprave virovitičko-podravske županije predao oružje koje je pronašao dok je čistio podrum.

Navodno je, dok je čistio podrum u obiteljskoj kući, slučajno pronašao čak četiri ručne bombe te dva komada streljiva kalibra 12,7 mm. Bombe i streljivo predani su policiji te pohranjeni u skladište oružja u PU virovitičko-podravskoj.

>>Dijete na livadi pronašlo deformiranu ručnu bombu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije