Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična nesreća

Slatina: Kombajn u berbi kukuruza "zapeo" za teretni vlak

kombajn
Dragutin Šantoši
31.03.2010.
u 14:33

Zbog policijskog očevida zastoj na željezničkoj pruzi trajao je oko pola sata.

SLATINA – Neobična prometna nesreća dogodila se u slatinskom prigradskom naselju Kozice danas nešto poslije podneva kada je kombajn udario u teretni vlak koji je prometovao na relaciji Virovitica-Osijek.

Kada je svojim kombajnom brao kukuruz u polju, R. M. (49) kasno je uočio dolazak vlaka pa je za manevriranja na polju, koje graniči sa željezničkom prugom, dijelom kombajna zapeo za vlak.

Zbog policijskog očevida zastoj na željezničkoj pruzi trajao je oko pola sata. Nastala je materijalna šteta, no srećom nitko nije stradao.

 

Komentara 3

FE
ferdy
08:27 01.04.2010.

Hrvatska je poljoprivredna zemlja, pa me čudi da neki komentiraju činjenice o kojima nemaju pojma! Ali za sve one neuke, što se tiče kukuruza, u proljeće se obavlja proljetna žetva kukuruza na način da se kukuruz kombajnom bere u zrnu, tj. kombajn prilikom berbe runi kukuruz u zrno, tako da je produkt proljetne berbe kukuruz u zrnu, a ne u klipu kako se bere u jesen.

DI
Dizel
15:45 31.03.2010.

Berba kukuruza u četvrtom mjesecu...šta još neću čuti... :))

MC
Micha-CH
16:25 31.03.2010.

Ovo neme nigdje ovaj Santos nikad nije bio novinar ni jedan izvjestaj NIKAD nije napisao kako treba ... Ko tog covjeka jos uvjek placa i drzi nije mi jasno. Pored toliko sposobnih novinara i ljudi u Slatini i oko nje,, ovaj jos uvjek pise gluposti i to svi trebaju da trpe. BERBA KUKURUZA U 4 MJESECU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! treba jos koji komentar ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije