Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZNA EKONOMIJA
Povratak na članak

Sladorana u Županji hitno, u srijedu pokreće proizvodnju medicinskog alkohola

Vlasnik Željko Zadro prvo je krenuo pronaći u Županji umirovljenike koji su do prije 3 godine radili na toj proizvodnji, kada su strojevi zaustavljeni zbog jeftinijeg uvoza

Komentari 4

DU
Deleted user
14:50 24.03.2020.

Sada se isplati proizvoditi u RH. Do danas se uvozile cak i cackalice.

VL
HR
Hrabraja
20:30 24.03.2020.

Sada ce im poslati inspekciju i carinu

VL
SI
sisavac
14:53 24.03.2020.

e to, najbolji je domaći alkohol! sad se polako vidi da su se države eu-a prelako odrekle državnog nadzora i proizvodnje. sad u glavu udaraju posljedice prihvaćanja liberalizacije svega i u svemu, kao da je tržište nešto što se samo regulira. ova kriza najzornije pokazuje da se sa krizom najbolje nose države sa jakom vlašću, a najlošije one sa jako puno sudionika u donošenju odluka, posebno to ide civilno društvo koje se počelo kao gljivice pojavljivati u svakom dijelu života. posljedice će biti jako vidljive za koju godinu, jer je svaka država osjetila slabost.

VL
UG
ugroženi
15:34 24.03.2020.

Ajd može ako baš mora ali čim ova epidemija završi pod hitno onesposobiti proizvodnju i spriječiti štete uvoznicima. Strojeve pod hitno rasprodati u staro željezo. Ne treba nama toga. Uvozni alkohol je 2 lipe jeftiniji. Moramo čuvati trgovinu. Ona nam kruh daje. Moramo misliti na blagajnice. Ako mu se baš isplati nek se zabavlja tih par mjeseci ali nikako duže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.