Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuharski kup

Slađana Herman pobjednica Zlatnog sunca Dalmacije

slađana herman
Privatna arhiva
22.03.2011.
u 11:39

Četrnaestero natjecatelja iz cijele Hrvatske “ukrstilo je kuhače“ i pripremalo svečane hladne plate od povrća, glavna jela od orade i vina

Slađana Herman iz restorana Herman u Goričanu pobijedila je na natjecanju 4. kola Hrvatskog kuharskog kupa “Zlatno sunce Dalmacije” u Primoštenu. Četrnaestero natjecatelja iz cijele Hrvatske “ukrstilo je kuhače“ i pripremalo svečane hladne plate od povrća, glavna jela od orade i vina, a slastičarsko umijeće pokazali su kod pripreme hladnog deserta od suhe smokve, badema i prošeka. Radove natjecatelja ocjenjivali su eminentni kuhari, članovi Sekcije ocjenjivača HKS-a, Zdravko Kalabrić, Ivo Ribarević i Marinko Jurešić koji su osobitu pažnju posvetili vanjskom izgledu, sastavu i okusu jela. Kreativnija i složenija jela bila su posebno vrednovana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije