Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Slabost se uvijek skupo plaća, jer nasilnicima pruža priliku za djelovanje

Kada lider najjače sile na svijetu danas kaže Rusima “ako napadnete, uvest ćemo vam sankcije”, to zvuči i ima težinu kao i ono “ako me udariš, zvat ću tatu”, logika koja ne prolazi ni na dječjem igralištu.

Komentari 12

LE
LeonardoGoldman
00:37 22.01.2022.

Borislave, zbog Vas čitam VL.

VL
DR
draz
02:38 22.01.2022.

Gospodine Ristic moj dubok naklon za ovaj hrabri osvrt, Dali ste mi nadu da u Hrvatskoj jos uvijek ima postenih i korektnih novinara.

VL
Avatar Petar Mamić
Petar Mamić
05:54 22.01.2022.

Izvrstan Borislav, on i njegovi tekstovi su je jedan od odgovora zašto plaćam pretplatu za ove novine o kojima inače baš i nemam lijepo mišljenje

VL
Avatar robinjo
robinjo
00:31 22.01.2022.

leftardi će platiti skupo skupo

VL
DU
Deleted user
05:33 22.01.2022.

Hvala na clanku, ali toliko odudara od uobicajene redovne masaze da mi je cudno da je uopce tu. A, inace, sto se tice paralela tih danasnjih spasitelja nacije i njihovog dolaska na vlast: Kako je ono islo: smedekosuljasi po ulicama,,, poslani u kvartove/opcine cije su stanovnike smatrali nepozeljnima, mjeseci toga s paljenjima, prebijanjima i ubojstvima. Onda, nakon sto je voda tih smedekosuljasa izborio (u tako "legalnim" uvjetima izbora) polozaj kancelara, obecavajuci da ce "izgraditi bolju zemlju", odmah se "desilo" paljenje Reichstaga. E, to je sad bilo nesto lose, za razliku od mjeseci unistavanja. Jer "to je simbol zemlje", dok su unistavanje same te zemlje i ubijanja bili "volja naroda". Pa su onda nadeni "ekstremisti", kojima je onda sudeno prema "zakonu". Pa je onda kancelar uveo poostrene mjere sigurnosti sirom zemlje, da bi sprijecio ekstremizam (ne smedekosuljasa). Ma otkud mi je to poznato. I, ne zaboravite, to je sve bilo za dobro zemlje i ljudi. S jogurtom, lepo prosim. Danasnji John Wayne nosi cvijece u kosi i vuce dim.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:57 22.01.2022.

Odlican članak i analiza. Čestitam g. Ristiću.

VL
DU
Deleted user
10:12 23.01.2022.

Ovaj članak je ideološko lamentiranje i prosipanje žući, bez ikakvog uporišta u objektivnosti. Za početak, uvođenje sankcija nije niti malo poput "zvat ću tatu". Članak u startu pada na testu logike. Sve ostale teze u članku su ideološki prezentirane...lagano štivo, bez želje za ulaskom u detalje i objektivnom analizom...i na kraju vrhunac intelektualnog i logičkog sloma, pogonjenog ideološkim pjenjenjem...Tvrdnja da treba biti čvrst prema Putinu....HAHAHAHA...Trump bi bio izuzetno čvrst prema Putinu...čvrsto i odlučno bi mu dopustio da napadne Ukrajinu, a još bi mu i pomogao da razmontira NATO i EU...

VL
HI
HiroGlifi
13:13 22.01.2022.

Biden svejedno ima manji dnevni prosjek bez obzira na znatno zaraznije slojeve i hrpu republikanskih antivaksera koji pune bolnice i groblja. Ali pojednostavljivanje u službi propagande je uvijek bio desničarski forte. Dublja analiza je ionako iznad njihovog intelektualnog dometa, pa čak i njihovih nazovi kolumnista koji bi valjda trebali biti nešto pametniji od ostalih.

VL
MX
Mister X
20:01 22.01.2022.

Slabost se uvijek skupo plaća, jer nasilnicima pruža priliku za djelovanje. DE to sam i ja tko komentirao kad je bila kao ("revolucija u Kijevu! ) A Putin gleda daleko na Siriju a nevoidi kako mu se stvara super velikaa super opasna Kuba u dvorištu zahavaljujuči možda šačici pristaša koji su se odemokratiozirali i od,ah sprijateljili sa nema veze zapadfom Amerikom ali ima sa NATO SAVEZOM " To je Putin prespavao kao bolesni medvjed-ev ! Sada ima sljedći problem sad mu se dogodilo sljedeć što god napravi nevalja i garantirano je loše riješenje j zaista Ako ništa ne napravi jođ je gore za njeg i Rusiju ! . On nema ne porstoji riješenje jer i znaju da Bajden laže kad tvrdi kaže da je Pjutin ubojica ! ovo dolazak smrtnog neprijatelja relni potez je za očekivati atomski konflikt. Ja dolazim do ideje da je panetna opcija da se nagovori i debelo nagradi sve abolira u UKrajini i da se odluči za povrat i odustajane od NATO saveza dobija svu ostalu slobodu najbolje moguće riješenje ... Ako neće Rusija daje ultimatum 5 sti svi napuštate vaš glavni grad i što dalje dolječe prva atomska raketa ! Ili kapitulacija ? Kod 6200 komada je to riješenje kad več neče da ratuju sa NATOM a on neka se onda odlući dali de u rat na Rusiju ! Inače su atomske beskorisne . Konačno suuuuppppeer pošteno u odnosu na Kauboje lete preko mase vojnih otoka da bi počinili super genocid ili smo zločin nad Japanom . tako pišu neki i to nemojte da čitate Japan koji napada samo ratne brodove .

VL
Avatar Idler
Idler
09:42 23.01.2022.

Ups....drukči članak....i ni u skladu s VL politikom...malke sam zbunjen ali ugodno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.