Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podaci Seizmološke službe

Slab potres zatresao kod Biograda na Moru, magnituda iznosila 2.4 prema Richteru

Slab potres kod Biograda na Moru
Seizmološka služba
07.05.2023.
u 11:39

Intenzitet u epicentru procijenjen je na III stupanj EMS ljestvice

Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jutros, u 8.59 sati, slab potres kod otoka Vrgada. Magnituda potresa iznosila je 2.4 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na III stupanj EMS ljestvice. 

"Danas, 7. svibnja 2023. godine u 08 sati i 59 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su slab potres s epicentrom 10km južno od Biograda na Moru kod otoka Vrgada. Magnituda potresa iznosila je  M=2.4 prema Richteru, a intenzitet u epicentru procijenjen je na III stupanj EMS ljestvice", navodi Seizmološka služba.

VIDEO 'Potres je ubio centar Zagreba, ali ne pada mi napamet predati se makar do smrti popravljali ciglu po ciglu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije