Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen

Sl. Brod: Na dječaka naletio mercedes i teško ga ozlijedio

bicikl
Arhivska fotografija
04.06.2011.
u 22:02

Od siline udara dječak je prvo pao na haubu automobila, a potom na kolnik.

Ozljede opasne po život zadobio je 13-godišnji dječak u prometnoj nesreći koja se u subotu oko 19.15 sati dogodila na raskrižju gradske sjeverne obilaznice i ulice Sv. Antuna u Slavonskom Brodu. Dječak je vozio bicikl, a na njega je tada, pod još neutvrđenim okolnostima naletio osobni automobil mercedes stranih registarskih oznaka kojim je upravljao hrvatski državljanin. 

Od siline udara dječak je prvo pao na haubu automobila, a potom na kolnik i pri tome zadobio teške ozljede glave i prsnog koša te je hitno prevezen u Opću bolnicu u Sl. Brodu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
22:44 04.06.2011.

ovaj dječak na slici ima oko 50 godina,možda i više

BO
bomba
08:24 05.06.2011.

Žao mi je dječaka ali hoću nešto dtugo da komentiram. Neki dan sam govorio kako ljudi za sve marke automobila govore auto a za mercedes kažu mercedes. Da je golf, fiat, audi .... udario ovog dječaka pisalo bi auto udarilolo dječaka marke te i te. Ovako ga je udario mercedes i lijepo nam kaže udario mercedes dječaka. Za takvo što sam bio ismijan ali obratite pozornost na to i vidjet ćete da je tako, nercedes je mercedes ostalo su auta i ne samo kod nas to je skoro svugdje jer je mercedes prestiž i to je ljudska psiha.

TV
tvrtko
09:43 05.06.2011.

Naravno da je užasno kad netko strada a kamoli dijete,ali nemamo potpune podatke,koje boje je bio MERCEDES da li je benzinac ili dizelaš i sl. ne mogu vjerovati da su to izostavili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije