Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Skupina mladića s bengalkama prekinula večeru sudaca UEFA-e i HNS-a

policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
11.11.2014.
u 23:18

U restoranu su zapaljene i dvije bengalke

Komentara 16

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
06:20 12.11.2014.

Kakva je kazna HNS-u ovaj put? Mozda da se iduce 3 vecere moraju odrzat kod kuce, plus 2 prsuta, 4 paska sira te bacvu vina moraju uplatiti na UEFA-i na racun. Te prijetnja izbacivanja iz svih europskih restorana na 6 mjeseci .

BS
bravo_sammir
08:44 12.11.2014.

Tko odgaja takve ldlote. Treba i roditeljima naplatiti kaznuza ovakve geliptere a obim huliganima po bubrezoma i ostaviti ih da trunu u zatvoru 6 mjeseci

AU
aussieboy
05:49 12.11.2014.

Jedino u hrvatskom tisku ta skupina moze dobiti medijsku pozornost i da se naziva skupinom mladica, a ne imenom koje zasluzuju huligani, ovaj Vecernji postao gori nego Index. Voli bi da ta ista skupina mladica upadne na veceru sportske redakcijee Vecernjeg lista, pa da vidim da li bi ih onda zvali skupina mladic, koja se bori protiv nepravde!!! ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije