Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskalašenost

Skupina divljaka na Turniću razbila staklo na policijskom autu

'policija1_Pixsell_Crn_0_Arh'
Pixsell
20.12.2011.
u 13:05

Skupina od više desetaka osoba bacanjem kamenja i baklji zaustavila je promet u Ulici Giuseppea Carabina.

Dva su policajca lakše ozlijeđena, a na službenom policijskom automobilu Škodi Octaviji razbijeno je staklo kad je u nedjelju oko ponoći policija intervenirala kako bi spriječila divljanje skupine od više desetaka osoba u riječkoj Ulici Giuseppea Carabina na Turniću.

Skupina je bacanjem kamenja i baklji zaustavila promet u toj ulici pa je u pomoć ophodnji stigla interventna jedinica policije koja je uspjela smiriti divljake. Promet je uspostavljen, a počinitelji su privedeni na kriminalističko istraživanje nakon kojeg je deset osoba prekršajno prijavljeno zbog remećenja javnog reda i mira, dok je jedna osoba prekršajno prijavljena po Zakonu o eksplozivnim napravama.

Policija nastavlja istraživanje kako bi se ustanovilo tko je ozlijedio policajce i spriječio ih u obavljanju dužnosti te oštetio automobil.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
18:17 20.12.2011.

Gdje su sad oni bijednici koji likuju svaki put kada Crnci i Arapi počnu razbijati po Londonu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije