Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultrasi iz Vinkovaca

Skupili pomoć za potrebite, liječnike u bolnici, a pomažu i obnovu katedrale u Zagrebu

Ultrasi Vinkovci
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
12.04.2020.
u 16:53

Ultrase se često proziva za mnogo toga ali oni su tu uvijek kada je potrebno da pomognu građanima u nevolji što su pokazali i ovaj put kada su među svojim članstvo organizirali humanitarnu akciju

Najvjerniji navijači vinkovačke Cibaije – Ultrasi organizirali su se kako bi pomogli građanima u potrebi tijekom bore sa pandemijom koronavirusa ali i da pomognu obnovu zagrebačke katedrali. Ultrasi su organizirali akciju unutar svoga članstva tijekom koje su prikupili sredstva koja će proslijediti dalje.

„Najveći katolički blagdan proslavljamo u nadi da će ovo zlo što prije proći i da će naša skromna pomoć biti od koristi. Dio prikupljenih sredstva od akcije 10.4. usmjerena su našim najpotrebitijim obiteljima, Udruzi za zlostavljanu i nestalu djecu, za obnovu naše zagrebačke katedrale, a prikladnom košaricom zahvalili smo se medicinskom osoblju i liječnicima vinkovačke bolnice.
ZA OVAJ GRAD ZA SVA VREMENA!“, stoji u objavi Ultrasa na njihovoj Facebook stranici. 

Dodaju i kako im je krivo što nisu u mogućnosti više pomoći. Inače, Ultrasi su se odmah po izbijanju pandemije koronavirsa i proglašenja mjera od strane nacionalnog Stožera Civilne zaštite kojima je kretanje ograničeno stavili na raspolaganje Stožeru Civilne zaštite Vukovarsko – srijemske županije kao i Crvenom križu. Ostavili su i brojeve telefona, koji su dostupni 24 sata na dan, a na koje ih mogu kontaktirati pojedinci i institucije, a prije svih stariji građani, kojima je potrebna bilo kakva pomoć u novonastaloj situaciji poput dostave hrane i drugih potrepština.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
19:34 12.04.2020.

Svaka cast decki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije