Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obolio od ALS-a

Skupili 291.000 kuna, Stjepan Rosandić ide na liječenje u Kinu

stjepan rosandić
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/4
14.10.2014.
u 10:27

Ova akcija u koju su se prvenstveno uključili cijeli moji Vinkovci ali i cijela Hrvatska ohrabrila me je i dala mi snage za borbu sa teškom bolesti. Odlazim u Kinu pun pozitivne energije i nade kako će mi tretmani pomoći. Bez vas ne bih imao nikakvu nadu, napisao je Stjepan Rosandić svojim dobročiniteljima

U velikoj humanitarnoj akciji koja je u Vinkovcima pokrenuta početkom rujna i trajala je sve do sada, prikupljeno je 291.000 kuna za Vinkovčanina, 30-godišnjeg Stjepana Rosandića, oboljelog od ALS-a kojemu je jedina nada liječenje u klinici u Pekingu gdje su već bili neki od Hrvata oboljelih od ove opake bolesti i učinak je vidljiv.

Na toj pekinškoj klinici kombiniraju tradicionalnu kinesku medicinu i transplantiranje matičnih stanica i zaustavljaju širenje bolesti što je već napredak za oboljele. Prikupljeno je dovoljno novca i Stjepan sa suprugom Mirelom u srijedu kreće put Kine.

- Hvala vam od srca svima što ste mi pomogli. Ova akcija u koju su se prvenstveno uključili cijeli moji Vinkovci ali i cijela Hrvatska ohrabrila me je i dala mi snage za borbu sa teškom bolesti. Odlazim u Kinu pun pozitivne energije i nade kako će mi tretmani pomoći. Bez vas ne bih imao nikakvu nadu. Znam da većini vas nije u ova teška vremena bilo lako izdvojiti koju kunu za mene, a vi ste to učinili. Dali ste mi snage i volje da se borim za svoj život - poručio je Stjepan Rosandić u pismu zahvale svim dobročiniteljima.

Organizatori humanitarne akcije za Stjepana, zahvaljuju novinarima bez kojih ova akcija ne bi bila uspješna te korektnom izvještavanju javnost koja je upoznala Stjepana i prikupljena su dostatna sredstva za odlazak u Kinu.

>> Za Stjepana Rosandića prikupljeno 250.000 kuna

>> Za Stjepana Rosandića oboljelog od ALS-a nedostaje još 40 000 kuna

Komentara 1

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
11:11 14.10.2014.

Od srca mu želim da tretman u kini urodi plodom i da ozdravi iako znajući za iskustva Nijemaca koji su također u Kini potražili spas vrlo sam skeptičan!To je u principu prevara na račun očajnih ljudi!!!!Sve su to gluposti sa nekom istočnjačkom medicinom koja može pomoči u ovako teškim slučajevima!Živi bili pa vidjeli!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije