Naslovnica Vijesti Hrvatska

Skupili 291.000 kuna, Stjepan Rosandić ide na liječenje u Kinu

Ova akcija u koju su se prvenstveno uključili cijeli moji Vinkovci ali i cijela Hrvatska ohrabrila me je i dala mi snage za borbu sa teškom bolesti. Odlazim u Kinu pun pozitivne energije i nade kako će mi tretmani pomoći. Bez vas ne bih imao nikakvu nadu, napisao je Stjepan Rosandić svojim dobročiniteljima
14. listopada 2014. u 10:27 1 komentara 251 prikaza
stjepan rosandić
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

U velikoj humanitarnoj akciji koja je u Vinkovcima pokrenuta početkom rujna i trajala je sve do sada, prikupljeno je 291.000 kuna za Vinkovčanina, 30-godišnjeg Stjepana Rosandića, oboljelog od ALS-a kojemu je jedina nada liječenje u klinici u Pekingu gdje su već bili neki od Hrvata oboljelih od ove opake bolesti i učinak je vidljiv.

Na toj pekinškoj klinici kombiniraju tradicionalnu kinesku medicinu i transplantiranje matičnih stanica i zaustavljaju širenje bolesti što je već napredak za oboljele. Prikupljeno je dovoljno novca i Stjepan sa suprugom Mirelom u srijedu kreće put Kine.

- Hvala vam od srca svima što ste mi pomogli. Ova akcija u koju su se prvenstveno uključili cijeli moji Vinkovci ali i cijela Hrvatska ohrabrila me je i dala mi snage za borbu sa teškom bolesti. Odlazim u Kinu pun pozitivne energije i nade kako će mi tretmani pomoći. Bez vas ne bih imao nikakvu nadu. Znam da većini vas nije u ova teška vremena bilo lako izdvojiti koju kunu za mene, a vi ste to učinili. Dali ste mi snage i volje da se borim za svoj život - poručio je Stjepan Rosandić u pismu zahvale svim dobročiniteljima.

Organizatori humanitarne akcije za Stjepana, zahvaljuju novinarima bez kojih ova akcija ne bi bila uspješna te korektnom izvještavanju javnost koja je upoznala Stjepana i prikupljena su dostatna sredstva za odlazak u Kinu.

>> Za Stjepana Rosandića prikupljeno 250.000 kuna

>> Za Stjepana Rosandića oboljelog od ALS-a nedostaje još 40 000 kuna

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar TiinaMaze
    TiinaMaze:

    Od srca mu želim da tretman u kini urodi plodom i da ozdravi iako znajući za iskustva Nijemaca koji su također u Kini potražili spas vrlo sam skeptičan!To je u principu prevara na račun očajnih ljudi!!!!Sve su to gluposti sa ... prikaži još! nekom istočnjačkom medicinom koja može pomoči u ovako teškim slučajevima!Živi bili pa vidjeli!!!!!