Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvukla ga vučna služba

Agresivno vozio i razbio 2,7 milijuna kuna vrijedan Lamborghini Aventador

Lamborghini
Foto: Youtube Screenshot
1/2
01.04.2014.
u 22:35

U nesreći su sudjelovali Mazda 5 i BMW, a vjeruje se da se Lamborghini sudario s Mazdom prije nego li je udario u zaustavljeni BMW.

2,7 milijuna kuna vrijednog Lamborghini Aventadora morala je odvući vučna služba nakon nesreće koja se dogodila u nedjelju u Londonu, javlja britanski The Telegraph.

U nesreći su sudjelovali Mazda 5 i BMW, a vjeruje se da se Lamborghini sudario s Mazdom prije nego li je udario u zaustavljeni BMW.

Policija nije nikoga uhitila, a cesta u kojoj se dogodila nesreća bila je gotovo sat vremena zatvorena u oba smjera.

Prema riječima Paula Wallacea koji je razbijeni auto vidio kratko nakon nesreće, vlasnik automobila je izgledao mlado, a nakon nesreće je bio s grupom prijatelja.

- Nikada nisam vidio Lamborghini u tako lošem stanju, rekao je Wallace.

Snimka skršenog automobila pojavila se na YouTubeu, a kako javlja Daily Mail nekoliko minuta prije sudara, snimljeno je i kako vlasnik agresivno vozi automobil.

>> Lamborghini Murcielago potpuno izgorio na cesti

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:53 01.04.2014.

javlja telegraph, ajde malo za promjenu. obicno skidate sa daily maila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije